Örslösa Iron Man 2020

Henrik Ekdahl !!

 

Som allt annat så ställdes Ironman Kalmar in i år pga Covid-19. Naturligtvis helt rätt beslut.

Men har man tränat 420 h senaste året så vill man ju köra ändå. Har planerat att göra det ett tag och idag fick jag för mig att göra det, min egen Ironman Home edition. Bestämde mig kl 10 och kl 12 startade jag. Kanske inte den bäste uppladdning men ibland måste man vara lite galen. Och jag fixade det, Yees👍👍

Kort om dagen
Simning på Svalnäs längs de utlagda röda bojarna, 3ggr fram och tillbaka plus lite till för att komma upp till 3800m. Gick riktigt dåligt, hade hoppats på lite bättre.

Cykling från Svalnäs till Örslösa och sedan 3ggr fram och tillbaka till 44:an (viggenplanet) för att nå 180km. Trodde på lite snabbare tid men det var väl inte optimala förutsättningar med en del regn och lite blåst. Så jag får vara nöjd ändå.

Löpningen gjorde jag på 7xPinkestarundan (5,6km) och sedan en kortare runda för att nå 42,2km. Gick bra, riktigt bra ben de första tre varven och sedan höll jag mig springande hela tiden resten av vägen. Men det var en kamp, både mentalt och fysiskt. Under 4h är jag nöjd med.

Totala tiden blev lite drygt 11,5h.
Är faktiskt imponerad att jag fixade detta💪💪

Bilden kan innehålla: Henrik Ekdahl, står
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *