Anmälan MTB-träning för barn HT 2022

Barnträningen startar 22 augusti kl 17:00

Det blir träning 6 måndagar under hösten med avslutning 26/9.

Vi kommer nu i höst att köra med samma åldersspann som vi gjorde under våren, d.v.s barn födda 2009 – 2016.

Det kommer att bli tre grupper indelade  utifrån ålder och kunskap. Totalt kommer det att finnas plats för 30 barn.

I gruppen för de yngsta (2016 – 2015/14) kommer huvuddelen av träningen att ske i nära anslutning till pistmaskinsgaraget vid skidspåret. Där behöver det finnas förälder eller annan vuxen ansvarig tillsammans med sitt barn som kan hjälpa barnen runt i skogen. Det kommer att som vuxen vara möjligt att jogga med runt, så cykel är inte ett måste.

Mellangruppen 2014 – 2012/11) kommer att köra likt tidigare år med lite olika rundor i skogen med olika inriktning på passen. Även här välkomnar vi föräldrar som kan följa med runt och hjälpa till men här krävs att man har cykel.

I gruppen för de äldsta barnen  (2009 – 10/11) kommer det att gå lite fortare än tidigare säsonger och där är det bra om har erfarenhet av cykling i skogen sedan tidigare. Föräldrar är så klart välkomna här med.

Det kommer att finnas en till två ledare i varje grupp men föräldrar är givetvis alltid välkomna.

Testa några gånger. Därefter ser vi i LCK att ni löser medlemskap för ert barn. Det kostar 50 kr och görs via idrottonline.se/lidkopingck-cykel.se. Löser man medlemskap är man också olycksförsäkrad genom klubben.

Viktigt att tänka på!

Hjälm (Tydligt märkt med namn och telefonnummer till förälder.)

Vattenflaska (Fylld innan träningen)

Att cykeln är i gott skick. Det blir roligare om bromsar och växlar fungerar.

Fyll i formuläret nedan och invänta en bekräftelse på att ert barn är anmält.

Anmälan till MTB Barn HT 2022